Le Livre en papier • 40 jaar tabak - Een puinhoop! de JAN PETILLION

publier-un-livre.com_742-40-jaar-tabak-een-puinhoop
40 jaar tabak - Een puinhoop!
Catégorie : Sciences humaines
De auteur poogt in deze tekst een beschrijving te geven van de gevolgen van de persoonlijke schade die hij opliep na 40 jaar tabakgebruik … aan zijn bloedvatenstelsel, zijn keel, zijn hart … en de verzorging en opvolging die hij de laatste tien jaar genoot door de tussenkomst van eminente specialisten.
Prix : 12.00 €
Tous les prix incluent la TVA, hors frais de port
Jan Petillion werd geboren in Ieper op 2 april 1944. Hij was gedurende een halve eeuw journa-list van de periodieke pers. Als hoofdredacteur had hij de leiding van tijdschriften met betrek-king tot beroepsopleiding en architectuur, en schreef hij werken over dezelfde onderwerpen. Hij was tevens expert voor de Europese Com-missie, bij CEDEFOP in Berlijn, binnen de pro-gramma’s Leonardo da Vinci en Erasmus en als directeur van een programma betreffende nieuwe technologie ten dienste van de opleiding bij EUROTECNET. Hij is wetenschappelijk raadge-ver bij de interuniversitaire vereniging voor de opleiding van veiligheidscoördinatoren en docent aan de « Open Universiteit » van de Federatie Wallonië-Brussel en de Universiteit van Luik betreffende de veiligheid en de gezondheid op bouwwerven.
In deze tekst probeert hij de schade aan de gezondheid te beschrijven, toegebracht door 40 jaar gebruik van tabak waarvan hij persoonlijk de gevolgen heeft kunnen vaststellen … aan het bloedvatenstelsel, de keel, het hart, … waarvoor hij de laatste tien jaar genoot van zorgen, interventies en opvolging door eminente specia-listen.
Auteur : JAN PETILLION
Catégorie : Sciences humaines
Format : Poche (11 x 18 cm)
Nombre de pages : 82
Couverture : Souple
Reliure : Dos carré collé
Finition : Brillant
ISBN : 978-2-8083-0108-4
« Retour au catalogue
JAN PETILLION Jan Petillion est né à Ypres le 2 avril 1944. Durant plus d’un demi-siècle, il a été journaliste de la presse périodique.... Tous les ouvrages de cet auteur »
Le Livre en Papier c'est aussi :
Paiement par carte
Le Livre en Papier vous permet de payer vos commandes par Bancontact, Visa et Master Card mais également par virement bancaire.
Expédition à l'international
Le Livre en Papier expédie vos commandes où que vous soyez via les services de Bpost.
Publier votre livre gratuitement !
Le Livre en Papier vous permet de publier un livre gratuitement, sans surprise, ni frais cachés. Cliquez ici pour plus d'informations