Le Livre en papier • Praktische gids voor lithotherapie de Laura

publier-un-livre.com_3101-praktische-gids-voor-lithotherapie
Praktische gids voor lithotherapie
Catégorie : Spiritualité - Esotérisme
Praktische gids voor lithotherapie
Prix : 25.00 €
Tous les prix incluent la TVA, hors frais de port
"Dit boek is uw gids om de voordelen van lithotherapie te ontdekken! U leert hoe u stenen kunt gebruiken om uw dagelijks leven op een concrete en effectieve manier te verbeteren. Het bevat een complete gids voor de meest gebruikte stenen met hun therapeutische eigenschappen, evenals een deel gewijd aan het onderhoud en het opladen van stenen.Je ontdekt de basisprincipes van lithotherapie, de verschillende manieren om stenen te gebruiken voor je fysieke en emotionele welzijn, om je huis te beschermen en om jezelf te beschermen.Je leert ook hoe je stenen moet gebruiken stenen met dieren en hoe je ze kunt integreren in je dagelijkse leven om er het beste van te maken. Dit boek is je ideale metgezel om de geheimen van lithotherapie te ontdekken en er alle voordelen van te plukken!"
Auteur : Laura
Catégorie : Spiritualité - Esotérisme
Format : A5 (14,8 x 21 cm portrait)
Nombre de pages : 120
Couverture : Souple
Reliure : Dos carré collé, cousu au fil de lin
Finition : Brillant
ISBN : 978-2-8083-2205-8 9782808322058
« Retour au catalogue
Laura Ce petit guide est le résultat de quelques années de recherches, d'apprentissage et de pratique qui m'on permis de faire... Tous les ouvrages de cet auteur »
Le Livre en Papier c'est aussi :
Paiement par carte
Le Livre en Papier vous permet de payer vos commandes par Bancontact, Visa et Master Card mais également par virement bancaire.
Expédition à l'international
Le Livre en Papier expédie vos commandes où que vous soyez via les services de Bpost.
Publier votre livre gratuitement !
Le Livre en Papier vous permet de publier un livre gratuitement, sans surprise, ni frais cachés. Cliquez ici pour plus d'informations