Le Livre en papier • Beerschot van A tot Z de Werner Verhulst

publier-un-livre.com_2725-beerschot-van-a-tot-z
Beerschot van A tot Z
Catégorie : Sport - Football
Beerschot van A tot Z ! Ik heb ervoor gekozen om de geschiedenis van de club, de belangrijke feiten en spelers in alfabetische volgorde te presenteren.
Prix : 30.00 €
Tous les prix incluent la TVA, hors frais de port
Ik ben in Schaarbeek geboren in 1958. Mijn vader was een enorme voetbalfan.

Zodra ik mijn eerste stappen kon zetten, gingen we naar het Astridpark. Maar als RSC Anderlecht uit bij Union, Daring, Racing White of Crossing Schaerbeek voetbalde, waren we er wel geregeld bij.

De dag dat hij me meenam naar het Kiel om Beerschot te zien, werd ik op slag verliefd op die ploeg. Sindsdien ben ik een trouwe fan. Ook vandaag nog verrast het iedereen dat een Franstalige Brusselaar voor Beerschot supportert.

Maar sinds die ene dag ben ik Beerschot blijven volgen en heb ik belangrijke documentatie over de club verzameld. Dit bracht me op het idee om dit boek te schrijven.
Auteur : Werner Verhulst
Catégorie : Sport - Football
Format : A4 (21 x 29,7 cm)
Nombre de pages : 88
Couverture : Souple
Reliure : Dos carré collé, cousu au fil de lin
Finition : Brillant
ISBN : 978-2-8083-1864-8
« Retour au catalogue
Werner Verhulst Je suis professeur de français et d'histoire. J'ai également occupé le poste de responsable du centre multimédia de... Tous les ouvrages de cet auteur »
Le Livre en Papier c'est aussi :
Paiement par carte
Le Livre en Papier vous permet de payer vos commandes par Bancontact, Visa et Master Card mais également par virement bancaire.
Expédition à l'international
Le Livre en Papier expédie vos commandes où que vous soyez via les services de Bpost.
Publier votre livre gratuitement !
Le Livre en Papier vous permet de publier un livre gratuitement, sans surprise, ni frais cachés. Cliquez ici pour plus d'informations